Арнолд Шварценегер ще замени като водещ Доналд Тръмп в тв

...
Арнолд Шварценегер ще замени като водещ Доналд Тръмп в тв
Коментари Харесай

Шварценегер сменя Тръмп в "Чиракът"

Арнолд Шварценегер ще размени като водещ Доналд Тръмп в тв шоуто " Чиракът " на NBC. Тръмп напуща шооуто, което преди 13 година сътвори самичък, главно заради две аргументи. Първата са скандалните му изявления във връзка с имигрантската политика в качеството му на претендент за президентската номинация на Републиканската партия. "Ако стана президент, ще изгоня всички незаконни имигранти, в това число децата им, без значение дали са родени отвън или на територията на Съединени американски щати ", се закани Тръмп. В добавка, милиардерът осмя главния си противник за номинацията на републиканците - Джеб Буш, парадиращ с това, че знае испански около брачната половинка си мексиканка. "Джеб е готин. Но би трябвало да приказва на британски в Америка ".

Втората причина за "развода " сред Тръмп и NBC е, че от малкия екран отхвърлиха да излъчват състезанието за хубост "Мис Вселена ", на който преди седмица Тръмп стана 100-процентов притежател. Това принуди Тръмп да се отърве небрежно от правата върху състезанието, които милиардерът продаде на маркетинговата компания WME-IMG, като сумата по договорката не беше огласена.

Новият водещ на "Чиракът " ще бъде холивудската звезда и някогашен губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер. От NBC показаха изключителното си удовлетворение от привличането му. "Започваме нова епоха с "Чиракът ". Изключително сме разчувствани от събитието, че новият водещ на шоуто ще бъде легенда като Арнолд Шварценегер ". За Терминатора това е ще е неговият ефирен дебют. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР