Арнолд Шварценегер не общува с бившата си икономка Милдред Баена.

...
Арнолд Шварценегер не общува с бившата си икономка Милдред Баена.
Коментари Харесай

Шварценегер: Причиних много болка на семейството си

Арнолд Шварценегер не поддържа връзка с някогашната си икономка Милдред Баена . Преди доста години те имаха любовна спекулация и Баена роди сина Джоузеф от артиста. Това беше повода за раздялата му след 25-годишен брак със брачната половинка му Мария Шрайвър през 2011 година (разводът беше публично финализиран през 2021 г.). Двамата имат четири деца. Джоузеф се роди няколко дни откакто брачната половинка му роди четвъртото им дете. Въпреки неналичието на връзка, той " я почита като майка на детето си ".

„ Арнолд и Милдред не се виждат и не поддържат връзка, само че той се убеждава, че тя се оправя добре и ревизира това посредством Джоузеф “, сподели вътрешен човек пред Daily Mail. „ Той харесва, че Джозеф има страхотни връзки с нея и въпреки аферата да постави завършек на брака му с Мери, той я почита като майка на детето му. Той е все по този начин паралелно до Джоузеф и е подготвен да му помогне с всевъзможен съвет, от който може да се нуждае. Но в всекидневието си въобще няма нищо общо с Милдред “.

" Беше връзка за една нощ. Арнолд пое отговорността за това, само че той не поддържа връзка с нея, той си потегли след този миг. Въпреки че обстановката не беше идеална и сътвори доста проблеми, той обича сина си. Арнолд не има намерение се бори със ориста, тя е това, което е. Въпреки че няма връзка с Милдред, той не изпитва неприязън към нея ".

По-рано артистът сподели, че ще съжалява за дейностите си до края на живота си. " Хората ще запомнят достиженията ми, само че ще помнят и тези провали ", сподели той. " Това беше доста тежък удар за брака ми , за връзката с децата ми. Причиних доста болежка на фамилията си. Ще имам да пребивавам с това до края на живота си ".

Арнолд Шварценегер се дами за Мария Шрайвър през 1986 година, съвсем девет години след първата им среща. Тя е племенница на 35-ия американски президент на Джон Ф. Кенеди.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР