Арнолд Шварценегер е от хората, които вярват, че невъзможни неща

...
Арнолд Шварценегер е от хората, които вярват, че невъзможни неща
Коментари Харесай

Вярва ли Арнолд Шварценегер в живота след смъртта

Арнолд Шварценегер е от хората, които имат вяра, че невъзможни неща няма, а всичко е въпрос на вярно подредени цели.

Така да вземем за пример той счита, че няма по какъв начин човек да не може да отдели най-малко 15 минути дневно, с цел да се раздвижи и влезе във по-добра форма. Но има неща и концепции, в които Арнолд не има вяра. Като да вземем за пример, че след гибелта можем да отидем в Рая.

В разговор с Дани ДеВито за списание Interview актоьрът бива запитан какво мисли, че ще е бъдещето на хората поради отрицателните сюжети, които се плануват. Тогава Шварценегер се сеща за това по какъв начин Хаърд Стърн един път го е попитал какво се случва с нас, когато умрем.

" Нищо. Озоваваш се два метра подземен. Всеки, който ти споделя нещо друго, е измамник ", спомня си Арнолд. Според него не знаем какво се случва с душата и не е специалист в региона, само че е сигурен, че в никакъв случай няма да се забележим по метода, по който изглеждаме сега.

Арнолд Шварценегер счита, че тъжната част е точно това, а хората, които споделят, че ще се срещнат с околните си в Рая, просто фантазират. " Знам, че някои хора се усещат удобно със гибелта, само че аз не.

Причината е, че съгласно артиста по този начин той ще пропусне безусловно всичко, което се случва. " Да седнал съм тук с теб, това един ден няма да го има. "  Арнолд Шварценегер е безапелационен, че не желае да умира и че това го вбесява. Той даже разяснява, че за последните 20 години е изгубил към 15 близки другари от бодибилдинга.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР