Арнолд Шварценегер е от хората, които не обичат много да

...
Арнолд Шварценегер е от хората, които не обичат много да
Коментари Харесай

Защо Арнолд Шварценегер собственоръчно запълва дупки по улицата

Арнолд Шварценегер е от хората, които не обичат доста да се оплакват, а по-скоро търсят решение на проблемите си.

Поредният образец за това, че легендата в бодибилдинга не мрънка, а работи, идва от профила му в Instagram. Шварценегер разгласява видео, на което го виждаме по какъв начин дружно с няколко свои другари запълва дупка на улицата.

Виждаме по какъв начин Арнолд и компания изсипват няколко чувала леден, подготвен за полагане асфалт, в дупка на улицата и подробно го разнасят и заравняват. Към поста артистът разяснява, че въпросната дупка зее в квартала му към този момент седмици наред, причинявайки освен стеснение, само че и повреди по колите и велосипедите на живущите.

" Затова излязох дружно с моя екип и я поправихме. Винаги споделям: дано не се оплакваме, дано създадем нещо по въпроса. " Във видеото Арнолд Шварценегер споделя, че чака дупката да бъде запълнена от три седмици, само че това по този начин и не се е случвало.

Според Fox News, представител на артиста разяснява, че поради скорошни бурии са били повредени много сектори от пътната настилка в квартала, в който той живее. Шварценегер и съседите му неведнъж са подавали сигнали, само че дейности по този начин и не са били подхванати.

Тези дейности на Арнолд Шварценгер ни навяват на мисълта, че ни би било по никакъв начин зле артистът да поживее в който си избере квартал на София да вземем за пример, тъй като дупките са под път и над път. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР