Арнолд Шварценегер е бил задържан за няколко часа на летището

...
Арнолд Шварценегер е бил задържан за няколко часа на летището
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер, задържан на летището, изправен пред данъчно разследване за луксозен часовник

Арнолд Шварценегер е бил арестуван за няколко часа на летището в Мюнхен в сряда за недеклариран първокласен часовник, който е носел, оповестиха публични лица в Германия.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Актьорът от Терминатор и някогашен губернатор на Калифорния съумя да напусне след към три часа разпит, само че митническата работа в Мюнхен сподели, че стартира следствие за укриване на налози по отношение на случая.

„ Започнато е наказателно данъчно произвеждане. от нас. След това това ще бъде обработено от нашата работа за наказателни каузи и санкции. Рано е да се каже какъв ще е резултатът. Има доста фактори, които би трябвало да се вземат поради. Все отново ще отнеме известно време “, сподели представителят Томас Майстер пред немската телевизия RTL.

76-годишният Шварценегер пътуваше от Лос Анджелис през Мюнхен на път за родната си страна Австрия, с цел да взе участие в благотв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР