Арнолд Шварценегер e амбициозен човек. През годините той е доказал,

...
Арнолд Шварценегер e амбициозен човек. През годините той е доказал,
Коментари Харесай

Макар да са разделени, двамата остават свързани помежду си, още повече сега, когато вече са баба и дядо

Арнолд Шварценегер e упорит човек. През годините той е потвърдил, че може да се подвизава на разнообразни поприща, освен това напълно сполучливо - от състезател, през артист, предприемач и даже политик.

А в този момент звездата разисква новия стадий от живота си, в който навлиза - като създател на мотивиращи книги. Тази година той издава " Be Useful: Seven Tools for Life ", цялостна с някои от уроците, които е научил през годините.

В изявление за People Арнолд приказва обстойно за фитнеса, децата и внуците, както и за връзката с някогашната си съпруга Мария Шрайвър. Той споделя, че въпреки да са разграничени, двамата остават свързани между тях, още повече в този момент, когато към този момент са баба и дядо. " Освен това ние в никакъв случай не сме изпитвали омраза, не сме се карали. Сега тя има собствен живот, връзка, както и аз, само че постоянно поддържаме връзка в името на децата - за празници, за рождени дни. Така че стадият от живота ми с Мария ще продължи постоянно. "

Разводът на Шварценегер и Шрайвър доближи " точката на изкривяване " през 2011 година, когато тя научи за изневярата му и обстоятелството, че той има наследник от тяхната икономка Милдред Баена - спекулация, която се е случила през 1996 година Мария схваща всичко, до момента в който с Арнолд посещават сватбен терапевт.

Арнолд Шварценегер има четири деца с Мария Шрайвър: Катрин, Кристина, Патрик и Кристофър, напомнят от Hola.

Шварценегер изясни и заглавието на книгата, разкривайки, че фразата " бъди потребен " е нещо, което постоянно е чувал от татко си. Връзката на артиста с родителят му е нещо, което той е обсъждал и преди, изключително когато е ставало дума за сложното му детство. И въпреки всичко Арнолд споделя, че в никакъв случай не е упреквал татко си за суровото отношение. И прибавя даже, че е запазил единствено приятните мемоари от него, написа lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР