Ърнест Хемингуей е бил вдъхновение на голям брой хора, които

...
Ърнест Хемингуей е бил вдъхновение на голям брой хора, които
Коментари Харесай

Как една страна със средна заплата от 200 долара генерира повече щастие за своите жители?

Ърнест Хемингуей е бил ентусиазъм на огромен брой хора, които в миналото са желали да се занимават с писане, пътешестване и документиране на пътешествията си по допустимо най достоверен метод.



Петър Хаджиколев

Голям брой единствено на думи. Малцина се тези, които с възторг и на един мирис подхващат далечни пътешествия до екзотични дестинации, отиват до такава степен и съумяват да капсулират прекарването си в поредност оттекстове и фотографии, които са способни да накарат читателя също да предприеме своето отлагано или мечтано пътешестване.



Статията носи един много прочут и годен във времето лайтмотив: подготвен ли е човек да поеме в посока, която ще го удовлетвори, или ще се остави, повлиян от странични фактори, да отсрочва поставената цел.

Приключението не е all inclusive круиз и пребиваване в затворен комплекс. Петър се гмурка в Шри Ланка и я претърпява по същия метод както и локалните поданици. Градска среда, плажове, джунгла, стават налични за читателя, с помощта на неговия обектив.



Защо локалните там са в пъти по-гостоприемни от към този момент остарелото нашенско разбиране за приемане на хора от други страни? Как една страна със междинна заплата от 200 $ генерира повече благополучие за своите поданици? Какви са целите за обучение и опазване на здравето? Петър с лекост отразява всички тези аспекти, с помощта на разнороден професионален опит като социолог, маркетолог, фотограф и публицист. Направете едно пълноценно интелектуално пътешестване като прочетете “Красива неточност ”.



Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР