Арне Слот ще бъде новият мениджър на Тотнъм в най-скоро

...
Арне Слот ще бъде новият мениджър на Тотнъм в най-скоро
Коментари Харесай

Решителна среща утре за желания от Тотнъм нов треньор

Арне Слот ще бъде новият управител на Тотнъм в най-скоро време, в случай че неговият сътрудник Рафаела Пимента успее да контракти освобождението му от Фейенорд на следващия ден, оповестява британската преса. Нидерландецът е избор номер едно на президента на Тотнъм Даниел Леви, само че към момента остава този финален подробност, който би трябвало да бъде конкретизиран.
 Тотнъм към този момент има своя първи избор за управител, всеки миг ще насочи оферта Тотнъм към този момент има своя първи избор за управител, всеки миг ще насочи оферта
Слот има освобождаваща уговорка на стойност 5 милиона паунда в своя контракт, само че тя ще бъде дейна едвам през идващото лято. Фейенорд одеве стана първенец на Нидерландия и няма предпочитание да се разделя със своя ментор, като евентуално ще държи да получи сериозна отплата за услугите му. Медията загатва сума от порядъка на повече от 10 милиона паунда. Очакванията са на следващия ден Пимента да се срещне с изпълнителния шеф на нидерландския отбор Денис те Клозе, на която да бъде реализирано дефинитивно съглашение.
 В Тотнъм съжаляват, че изпуснали Тен Хаг поради Конте В Тотнъм съжаляват, че изпуснали Тен Хаг поради Конте
Очакванията са Слот да бъде последван на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм ” от Марино Пушич, който е негов помощник и във Фейенорд. Освен това евентуално “шпорите ” ще се причислят към Ливърпул в преследването на капитана на отбора Оркун Кьокчу.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР