Армията на САЩ е под заплаха заради наднормено тегло и

...
Армията на САЩ е под заплаха заради наднормено тегло и
Коментари Харесай

Армията на САЩ е под заплаха заради наднормено тегло

Армията на Съединени американски щати е под опасност поради наднормено тегло и затлъстяване измежду младите американци, оповестяват локални медии.

Около 30% от американците на възраст сред 17 и 24 година - главната възраст за присъединение към армията - не покриват критериите, с цел да влязат в армията.

Почти 1/3 от тези , които седнат за изявление за предприемане на първите стъпки към влизане в армията, незабавно са дисквалифицирани поради наднормено тегло.

Докладът " Нездравословни и неподготвени " заключава, че растящият брой на младежи с наднормено тегло в Съединени американски щати оказва действително въздействие върху способността на армията да бъде ефикасна.

Проучването е направено от откриватели от организация Mission: Readiness, в която вземат участие повече от 700 висши военни от запаса . Според тях единственото вярно решение е основаване на стратегии за фитнес и хранене в учебните заведения , с цел да се подсигурява, че децата ще изградят здравословни привички.

Авторите на изследването означават, че от 29% от младите американци, които имат тапия за приблизително обучение, нямат престъпно досие и хронични болести, единствено 17% ще бъдат признати в армията.

През 2016 година 13% от американците на възраст от 16 до 24 година са показали интерес да се причислят към армията спрямо 11% през 2017 година

Проблемът с наднорменото тегло е изключително огромен в южната част на Съединени американски щати, където армията притегля огромна част от новобранците.

Към 2015 година 7,8% от военнослужещите в Съединени американски щати са с наднормено тегло, което e със 73% нарастване от 2011 година

Военното министерство харчи по 1,5 милиарда $ за здравна грижа , обвързвано с наднормено тегло.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР