Армията на САЩ достави днес на Босна и Херцеговина значителна

...
Армията на САЩ достави днес на Босна и Херцеговина значителна
Коментари Харесай

САЩ изпратиха помощ на Босна и Херцеговина за борба с коронавируса

Армията на Съединени американски щати достави през днешния ден на Босна и Херцеговина забележителна здравна помощ за битка с новия ковид, заяви осведомителният уебсайт Кликс.

Американски боен аероплан е докарал пакети с медицински принадлежности и материали, нужни за здравните управляващи и въоръжените сили, показва уеб сайтът.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2079
СЗО: Пандемията се "ускорява "

Новината за идването на помощта бе обявена и от американското посолство в Сараево.

Посолството посочи, че самолетът е доставил на сараевското летище санитарни материали, съоръжение за лечебни заведения и за спешна помощ, храна и вода.

Материалите са предадени на представители на въоръжените сили на Босна и Херцеговина, които ще ги разпределят в разнообразни региони на страната.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2079  Прима балерина на Виенската опера репетира вкъщи поради ковид Прима балерина на Виенската опера репетира вкъщи поради ковид  Излязоха резултатите от първия тест на Меркел за ковид Излязоха резултатите от първия тест на Меркел за ковид  Съветът на Европейски Съюз утвърди краткотрайното облекчение на финансовите условия поради епидемията Съветът на Европейски Съюз утвърди краткотрайното облекчение на финансовите условия поради епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР