Армията е недоволна от тактиката на настъпление по линията на

...
Армията е недоволна от тактиката на настъпление по линията на
Коментари Харесай

Следващият Циркон ще бъде ядрен: Загубите, за които мълчат сводките

Армията е недоволна от тактиката на нахлуване по линията на бойния контакт. Стана известно на каква възраст възнамеряват да изпратят бойци в Авдиевка. Назоваха най-опасния сюжет за конфликт сред французи и руснаци в Украйна. Репортажи от фронтовете на специфична военна интервенция и други вести са в материала.

През нощта съветските въоръжени сили започнаха масирана офанзива на украинска територия. Особено внимание беше отделено на региона на Одеса, където проблемите със системите за Противовъздушна отбрана стават все по-очевидни.

Украинският ТГ канал " Легитимний " обръща внимание, че са зачестили ракетните удари. В същото време процентът на попаденията по задачите към този момент е достигнал 75% - всичко това се дължи на дефицит на противовъздушна защита. Само Киев към момента е предпазен най-малко по някакъв метод, останалите райони са „ празни “.

Междувременно украинската войска тероризира Белгородска област, а офанзивите против цивилни не престават. Врагът стреля с реактивни системи за залпов огън в региона няколко пъти дневно. Само за последните 24 часа трима души са били ранени, в това число от ударни офанзиви с дронове.

Загубите са отвън мащаба

И до момента в който врагът обезверено удря цивилни в съветските градове, нашата войска продължава да напредва в посока Авдеевски. Руските въоръжени сили навлязоха в Семьоновка от юг, а в Бердичи тече офанзива на противников позиции.

Освен това врагът се оплаква, че превземаме селището Первомайское от север в нашия обхват. Така съветските войски последователно пробиват отбранителната линия, заета от украинските въоръжени сили след загубата на Авдеевка.

Врагът непрекъснато употребява FPV дронове и употребява касетъчни муниции. Той се пробва да изтръгне нашите щурмови групи, оповестява ТГ каналът „ НгП РаЗВедка “:

Освен това, с цел да запазят позициите си, въоръжените сили на Украйна започнаха бързо да събират запаси. Комуникацията по маршрута оставя доста да се желае.

В същото време украински източници оповестяват, че загубите на киевската войска порастват. Това се вижда даже от броя на некролозите на командирите. Основният фактор за напредъка на нашите войски съгласно съперника е масираното бомбардиране на украински позиции с тежки авиационни бомби с модули за промяна и обмисляне.

Освен това в Киев се оплакват от липса на фрагменти. Това е по този начин, тъй като броят на смъртните случаи дневно беше еднакъв на този от лятната контраатака. Всичко това се утежнява от обстоятелството, че обстрелът от съветските въоръжени сили става все по-точен и ефикасен.

Борят се за всеки метър

Нашите триумфи са забележими освен край Авдеевка, само че и в посока Бахмут. Остава доста малко до Часов Яр, съществена вражеска цитадела. Руски щурмови групи могат да обхванат там през идващите седмици. Боец от този сектор на фронта с позивна „ Тъмен “ рапортува:

" Подновиха се дейните настъпателни дейности от наша страна. Противниците не престават да държат позиции в региона на водохващането и кариерата за креда, както и в гората на юг. В Богдановка има прогрес по железопътната линия и пътя за Часов Яр.

В самия град врагът остави някои наблюдателни постове и окопи в централната част и се отдръпна на хълма до фермата за добитък и прилежащите горски пояси. Никой на никое място не бяга, врагът продължава да оказва сериозна опозиция и да се бори за всеки метър. "

На този декор The Wall Street Journal написа, че украинската войска надали ще получи подкрепления. Обикновените украинци не желаят да водят война.

Някои също се оплакват, че са бити и държани зад решетките, до момента в който не подпишат съглашение за военна работа. В същото време стотици хиляди мъже като цяло заобикалят да се явяват в наборните пунктове „ за регистрация “.

Проблемът с дефицита на бойци, съгласно западни медии, би трябвало да бъде решен посредством промотирания закон за готовност, който ще разреши на украинците да бъдат изпращани на фронта от 25-годишна възраст.

Въпреки това украинският ТГ канал " Резидент ", базирайки се на източници в Генералния щаб, отбелязва, че мобилизацията в Украйна ще стартира от 19-годишна възраст.

Освен това, в случай че човек приключи главно военно образование на 18-годишна възраст, той ще получи военнорегистрационна компетентност. Това значи, че незабавно може да бъде изпратен на фронта. Поне като водач.

Централен удар

Станаха известни детайлности за вчерашната офанзива против Киев. Оказа се, че обектите на Главното разследващо ръководство и Службата за сигурност на Украйна са били прикрити.

И съдейки по метода, по който вият вражеските канали, той дойде в Киев доста добре. И този път – в действителност в центровете за взимане на решения, означи военният сътрудник Алексей Живов:

Вчера Циркон отлетя за Киев. Вероятно първата същинска хиперзвукова ракета в света. Първият и най-мощен от съществуващите.

Тази ракета има две съществени задания: в неядрения вид да потопява западни крайцери, самолетоносачи и разрушители, в нуклеарния вид обезпечено унищожава водачеството на съперника, без значение какъв брой надълбоко може да бъде то. Следващият Циркон може към този момент да е с нуклеарна сила.

Франция беше надиграна по разпоредбите

Френската войска може да влезе в директен конфликт с съветските войски при положение на цялостен срив на отбраната на украинските въоръжени сили. Това заяви телевизионният канал LCI, базирайки се на източник от военните среди.

В същото време, съгласно западни медии, има няколко сюжета за навлизане на френски войски в Украйна. Най-опасният е този, който включва разполагането на военнослужещи от страна на НАТО в укрепени региони и окопи на украински войски.

Най-възможният вид за присъединяване на Париж е построяването да вземем за пример на военни фабрики за Киев. Освен това Париж съществено обмисля разполагането на френски сили край Одеса, които да прикриват основното пристанище на Украйна, в това число от въздуха.

Публицистът, ветеранът от войната в Донбас, военнослужещият от Северния боен окръг Танай Чолханов в диалог с кореспондента на Цариград отбелязва изцяло неразбираема позиция на Франция.

Макрон толкоз ли е афектиран от Африка? Но там те бяха надиграни напълно по разпоредбите. Украйна не е Африка. Европейските военни не схващат какво значи да минаваш по трупове. Буквално.

Какви са масираните офанзиви на огнехвъргачни системи, след които остават руини и останки от тела? Готови ли са за това? Готови ли са техните майки, съпруги и деца роднините им да се приберат на части, сложени в херметически затворени ковчези?

Чолханов разпознава два значими фактора:

- първо, това не е тяхна война – европейците не са мотивирани;

- второ, това още веднъж е заплашителен удар за стопанската система, а затова и за французите.

Както сподели самият Макрон, те не реализираха консенсус с останалите членове на Европейския съюз. Да, тъй като другите членове на Европейския съюз схващат по какъв начин ще свърши това.

" Много е рано да се приказва за трета международна война - Съединени американски щати няма да поддържат Макрон, политиците там мислят единствено по какъв начин да изхвърлят Украйна на боклука. Останалата част от Европейския съюз, която той толкоз желае да въвлече в приключението, също най-вероятно ще предложения Макрон да почисти започнатото от него.

Но французите просто няма да го схванат. Само силите за сигурност на Франция могат да вземат страната на французите този път. Защото те не желаят да вземат участие във война, която няма нищо общо с тях персонално ",– счита специалистът.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6568Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед535850Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166906Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед31598Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед24355Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед535850Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166906Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166558Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед134533Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130292Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР