Арми Хамър проговори за първи път след краха на кариерата

...
Арми Хамър проговори за първи път след краха на кариерата
Коментари Харесай

Арми Хамър: Бях егоист и използвах жените, за да се чувствам по-добре 


Арми Хамър проговори за първи път след краха на кариерата си, като споделя по какъв начин духовник е повода да се възпламени по БДСМ и по какъв начин е мислил да отнеме живота си след експлоадирането на абсурда.

Две години, откакто се сблъска с поредност от обвинявания в полово принуждение, които сложиха завършек на кариерата му на кино звезда, Арми Хамър се пробва да опише своята версия за нещата.

В първото си изявление след началото на абсурда Хамър разкрива, че като дете е бил измъчван от духовник, а след появяването на обвиняванията против него е обмислял самоубийство.

Актьорът приказва пред онлайн бюлетина на Air Mali, като там той отхвърля всички обвинявания за незаконни дейности от своя страна, въпреки да признава, че е бил прочувствено нападателен и е наранявал някогашните си партньорки, които е срещал в интернет.

„ Тук съм, с цел да призная грешките си, да поема отговорност за обстоятелството, че бях гъз, че бях лакомец, че използвах дамите, с цел да се усещам по-добре, а когато приключвах, продължавах напред “, споделя артистът, който е правоприемник на петролния клан Хамър.

По думите му цялото преживяване към обвиняванията против него го е предиздвикало да промени държанието си.

„ Сега съм по-здрав, по-щастлив, по-балансиран човек… Наистина съм признателен за живота си, за възобновяване си и за всичко “, споделя още той и добавя, че даже и да има опция да върне времето обратно, не би направил по този начин, че да предотврати това, което му се е случило.

Хамър, който беше упрекнат в канибалски култове и искрено принудително държание от свои някогашни партньорки. Те настояват, че той е представял половите си влечения като форма на BDSM.

В изявлението си артистът споделя, че ползата му към тази просвета идва от контузия, която е претърпял в детството си. По думите му, когато е бил на 13 години младши свещеник от църквата, в която той и фамилията му ходели, го малтретирал полово.

Арми споделил с родителите си за случая и това, че пасторът го е предиздвикал да се усеща неловко, само че отговорът, който получил, бил извънредно обезкуражаващ: „ Това е Божи човек… Как смееш да приказваш такива неща? Той желае да ти обърне внимание и това е хубаво. “

Хамър споделя, че резултатът от претърпяното го е предиздвикал да се почувства необичайно и отвън надзор.

„ Това, което направи за мен този случай, беше, че вкара сексуалността в живота ми по метод, който беше изцяло отвън моя надзор. Бях безпомощен в обстановката. Сексуалността ми беше показана по заплашителен метод, където нямах надзор. След това моите ползи минаха към: „ Искам да управлявам обстановката, полово “, споделя артистът.

Той добавя, че през целия си живот по-късно е споделил единствено на двама души за претърпяното от него. От бюлетина на Air Mali пишат, че са се свързали с неговата кръстница, която е удостоверила историята.

Кариерата на артиста от „ Назови ме с твоето име “ удари внезапна спирачка при започване на 2021 година, когато в интернет бяха изнесени негови чатове, в които Хамър споделя култове, свързани с принуждение и даже канибализъм.

Жената, която показа истинските известия, стана известна единствено с името Ефи и описа по какъв начин се е срещнала с Арми онлайн и сред двамата бързо са се развили интимни връзки, като самата тя твърди, че се е влюбила в него.

По думите? обаче той е употребявал мощно манипулативни тактики, с цел да упражни оптимален надзор върху нея, тествайки нейната лоялност и отдаденост на връзката им, игнорирайки лимитите? в полов проект и упражнявайки върху нея душевен и физически тормоз.

Ефи изяснява още по какъв начин Хамър я изнасилвал в продължение на 4 часа, като удрял главата? в стената, с което оставил синини по лицето?.

Нейните разкази предизвикаха следствие от полицията в Лос Анджелис и сътвориха медийна стихия към артиста, като със свои истории излязоха още няколко дами, които споделят за идентично отношение по отношение на тях самите.

Заради абсурда артистът беше изключен от няколко кино плана, а организация WME, която менажира кариерата му, го изостави като клиент.

През последните две години Арми беше на Каймановите острови, където прекара известно време в център за рехабилитация, а по-късно и работи като брокер на парцели.

Миналата година документална поредност на Discovery+, „ House of Hammer “, разказа рухването на Хамър, употребявайки разказите на няколко от жертвите му, както и на неговата вуйна, която описа за културата на тормоз в самата фамилия Хамър през поколенията.

На фона на всичко това артистът разкрива, че е обмислял самоубийство, до момента в който животът му се разпада.

„ Тъкмо бях влезнал в океана и плувах във вътрешността, колкото можах, надявайки се че или ще се удавя, или ще бъда ударен от лодка, или ще бъда изяден от акула. Тогава разбрах, че децата ми към момента са на брега и че не мога да им причиня това “, споделя той.

Хамър беше женен за телевизионната водеща Елизабет Чеймбърс в продължение на 10 години, като те оповестиха раздялата си, преди да излязат обвиняванията против Хамър. Двойката има две дребни деца.

В изявлението Арми навлиза в огромни детайлности, обсъждайки някои от обвиняванията против себе си, като дава друга вероятност по въпроса.

Според него динамичността на връзките му с дами като Кортни Вучекович и Пейдж Лорънс, които го упрекват в полово принуждение, е била дисбалансирана доста в негова изгода, като той издевателствал прочувствено върху тях.

„ Те бяха по-млади дами, в средата на 20-те, до момента в който аз бях в 30-те си години. По това време бях сполучлив артист. Вероятно са били щастливи просто да са с мен и са били склонни да кажат „ да “ на неща, които не биха им били другояче по усета. Това е дисбаланс на силите в обстановката “, разяснява Хамър.

Въпреки това обаче той отхвърля по какъвто и да е метод да е правил нещо нелегално с тях. А обвиняванията към себе си свежда просто до това, че е бил „ гъз “.

Актьорът от „ Призови ме с твоето име “ споделя, че след експлоадирането на абсурда е работил доста над себе си, а в този момент желае да съобщи опита си на някой различен, който се възвръща от някаква взаимозависимост.

Той удостоверява информациите, че индивидът, който му е оказал помощ да си стъпи на краката, е Робърт Дауни-младши.

Актьорът от Iron Man е заплатил престоя му в клиниката за рехабилитация, дал му е спомагателна финансова помощ и като цяло му е оказал помощ да си стъпи на краката.

„ Има образци на всички места, Робърт Дауни-младши е един от тях – за хора, които са минали през тези неща и са намерили възмездие посредством нов път “, споделя Арми, представен от webcafe.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР