Арми Хамър получи нова роля, но не такава, каквато зрителите ...

Арми Хамър получи нова роля, но не такава, каквато зрителите

Скандали и семейни тайни: Арми Хамър

Арми Хамър получи нова роля, само че не такава, каквато феновете са очаквали.

Скорошните проблеми на артиста, както и предходни кавги на фамилията му, ще бъдат съществена тематика в документална поредност на Discovery+ и ID. Епизодите за момента са озаглавени "Домът на Хамър " и ще включват "сбор от изявленията и архиви от жертви на Арми и членове на фамилията ". Според описанието, сериалът ще проверява дисфункционалната династия и нейните мъже, показващ всички опустошителни последствия от привилегиите, които са имали.
Звездата от "Назови ме с твоето име " се отдръпна от светлината на прожекторите през последните години. През март 2021 година Арми беше упрекнат в полово посягане то голям брой дами. Той отхвърли каквито и да е било закононарушения, само че въпреки всичко напусна кино лентата на Дженифър Лопес "Shotgun Wedding ", с цел да прекара повече време със фамилията си. По-късно артистът потърси лекуване за корист с опиати, алкохол и секс.
Арми обаче не е единственият член на семейство Хамър, който е попадал в скандал. Презз 1972 година неговият прародител Арманд Хамър, петролен магнат и руски съдружник, се признава за отговорен и получава условна присъда за даване на секрети и противозаконни средства за акцията на президента Ричард Никсън.

Източник: dnes.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg