Армейска кампания за набиране с помощта на видео игра Fortnite,

...
Армейска кампания за набиране с помощта на видео игра Fortnite,
Коментари Харесай

`Crazy` Британската армия за набиране на Fortnite струва £100 000, преди да бъде бракувана

Армейска акция за набиране благодарение на видео игра Fortnite, която трябваше да бъде бракувана след гневна реакция, струваше £100 000.

Нагоре Brass поръча промоция в YouTube, с цел да популяризира „ извънреден “ поток онлайн в бойния симулатор – който има възрастова оценка над 12 години и е шлагер измежду младежите – с присъединяване на герои от армията.

Те също похарчиха пари, с цел да записват инфлуенсъри в това число Yung Filly и Talia Mar, с цел да накарат почитателите на Fortnite да се включат в събитието „ Operation: Belong “.

Но шефовете на защитата изтеглиха акцията на фона на изказванията, че е ориентирана към малолетни евентуални новобранци. Потребителят на обществените медии Дерек Уотсън сподели: „ Опитът да се индоктринират и вербуват деца посредством потребление на известна игра е болен и притеснителен. “

В отговор на парламентарен въпрос министърът на защитата Андрю Мърисън удостовери, че филмовите откъси „ ценат в района от £100 000 ”. Бившият офицер от армейското разузнаване п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР