Арменецът Карен буквално e лазил в краката на Златка Райкова

...
Арменецът Карен буквално e лазил в краката на Златка Райкова
Коментари Харесай

Златка Райкова разкри: Карен ми лазеше в краката!

Арменецът Карен безусловно e лазил в краката на Златка Райкова и цели три пъти е падал на колене преди да й предложи брак. Това разкри изкусителката в изявление за предаването " На кафе ", излъчено в понеделник сутринта.

,,Бяхме на отмора в Миконос в един неповторим хотел с прелестна панорама и още на първата вечер Карен ми предложи. Влезнах в стаята всичко беше украсено, дарове, балони, цветя. Имаше и камера, а пък аз не бях изобщо готова “, показа Златка.

„ Най-комичното в цялата тази обстановка беше, че той коленичи няколко пъти и аз го запитвам нямали да ми зададеш въпрос с това коленичене. Ние и двамата имаме огромно чуство за комизъм, тъй че беше занимателно “, добавя русокоската. Силиконката се похвали, че двамата с баровеца не се карат, а когато тя мрънкала за нещо той незабавно сменял тематиката и приемал всичко с усмивка, даже от време на време й ставало неловко. " И по този начин е през цялото време... ", добави Райкова.

„ Нас ни срещна моят коафьор, като ми сподели, че това е индивидът за мен. Повярвах още веднъж в любовта и дадох късмет на нов човек, ние доста бързо си паснахме и заживяхме дружно “, дорълни русото прелъщение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР