Арменец, който е със статут на постоянно пребиваващ у нас,

...
Арменец, който е със статут на постоянно пребиваващ у нас,
Коментари Харесай

Предават на съд арменец, опитал да убие охранител

Арменец, който е със статут на непрекъснато пребиваващ у нас, е предаден на съд за опит за ликвидиране на охранител, оповестиха от окръжната прокуратура в Пловдив.

Срещу 29-годишния Сергей Х. са повдигнати още две обвинявания за нелегално владеене на револвер и муниции и за разваляне на непозната благосъстоятелност. На 26 против 27 април м.г. Сергей Х. и негови познати отишли с джип " Рейндж Роувър Спорт " пред дискотека в Пловдив. Арменецът управлявал автомобила.

Той спрял пред входа на заведението, а охранителят А. К. го помолил да го реалокира, защото блокирал пътя към паркинга. Чужденецът му дал отговор, че ще прави, каквото си желае, и А. К. не може да му подрежда. Пострадалият обяснил какъв е редът, само че Сергей Х. почнал да се държи нападателно.

Стигнало се до сдърпване сред обвинения и спътниците му, които почнали да хвърлят камъни, от една страна, и А.К. и негови сътрудници охранители, от друга, като били разменени и удари. При стълкновението потърпевш един от спътниците на арменеца. Той бил откаран в болничното заведение със счупена челюст, като за тази телесна щета правоохранителните органи не били известени. През идващите дни обвиненият и други лица се срещали с представители на дискотеката и на компанията, с цел да желаят обезщетение за телесната щета.

На 29 юли м.г. в Пловдив, към 7,30 часа, потърпевшият А.К. се прибирал с автомобил към дома си. Когато слязъл, към него се доближил Сергей Х. с качулка на главата и вързана забрадка пред лицето. Той се затичал към охранителя и стрелял с полуавтоматичен револвер, като го улучил два пъти по бедрата. При стрелбата били пробити задната лява гума и калник на паркиран наоколо мерцедес. След това Сергей Х. потеглил към Слънчев бряг, където бил задържан.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР