ARMANI PRIVE : Марго Роби като суперзвездата Барби от 1977

...
ARMANI PRIVE : Марго Роби като суперзвездата Барби от 1977
Коментари Харесай

Защо Марго Роби е момиче Барби: Как носителката на Златен глобус направи преврата на висшата мода на века, като убеди Армани, Версаче, Прада и Шанел да пресъздадат емблематични тоалети на кукли

ARMANI PRIVE: Марго Роби като суперзвездата Барби от 1977 година, облечена в Armani Prive на премиите " Златен глобус " през 2024 година в Лос Анджелис

Суперзвездата Барби идва с черна версия на роклята, версия на която Armani Prive основава които актрисата да носи на афтърпартито.

Заедно те реализираха преврата на висшата мода на века: убедиха съвсем всяка огромна фешън къща, в това число Valentino, Versace, Prada и Chanel ще пресъздадат тоалети, носени от емблематичните кукли Барби за госпожа Роби, с цел да бъде модел на международното прес турне на кино лентата предишното лято.

Някои бяха напълно персонализирани развлечения, други - взаимен развой, частично персонализиран, частично годишна продукция.

First Versace пресъздаде мощния костюм, носен от Барби от " Ден до нощ " от 1984 година, който госпожа Роби избра да носи на първата интернационална премиера на кино лентата в Сеул.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР