Арман Бабикян от Отровното трио обяви край на протестите. Основният

...
Арман Бабикян от Отровното трио обяви край на протестите. Основният
Коментари Харесай

”Отровното трио” обяви край на протестите в сегашната им форма

Арман Бабикян от ”Отровното трио ” разгласи завършек на митингите. Основният претекст е да се запазят напъните на лекарите и сестрите, които се борят с епидемията.
" Това е взаимност с българските жители в бели престилки. Те също ни подкрепяха месеци наред и приказваха от тази естрада. Днес ги няма ", уточни Бабикян.

Той даде обещание, че " Отровното трио " ще продължи да осведоми жителите за разнообразни акции, а натискът върху системата ще продължи.

" Днес, в Деня на националните будители, можем умерено да отчетем, че събудихме 67% от жителите, че събудихме международните медии за корупцията в България. Че властта загуби над 400 000 гласа. Засега. Че събудихме Европейския парламент. Милиони българи схванаха, че царят е гол. Гласът си настигнаха стотици учени, интелектуалци, професори, безработни. Много сте. България в никакъв случай към този момент няма да бъде същата дупка. Единствените, които не можахме да събудим са Борисов, Гешев и тясната клика към тях. В настоящия си тип митингът реализира немислимото. Дойде време да го променим и да го надградим, с цел да реализираме задачите си. Да превърнем митингите в други, не по-малко потребни форми на опозиция. Трябва да се подсилят напъните на българските лекари и сестри.

Предприемаме този ход. Смятаме за двуличие да подлагаме на критика унищожената здравна система и в това време да сътворяваме риск за вас.

Затова отговорността ще приемем ние - триото и жителите. Както ще приемем ругатните по собствен адрес ", уточни още Бабикян.

" В четвъртък в 12 по обяд започваме. Всеки от нас може да донесе старите изтъркани обувки на своите другари, които избягаха от България и да ги хвърли пред входа на Министерския съвет. Ние ще бъдем тук ", съобщи още Бабикян.

" Дойде време да променим митинга. Да го надградим, да еволюира ", изясни още адв. Николай Хаджигенов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР