Арман Бабикян от коалицията Изправи се! Мутри, вън“ гласува в

...
Арман Бабикян от коалицията Изправи се! Мутри, вън“ гласува в
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Гласувах с хартиена бюлетина, защото не ни разрешиха да направим одит на машините

Арман Бабикян от обединението " Изправи се! Мутри, вън “ гласоподава в столичното 12-то учебно заведение. Той подаде гласа си с хартиена бюлетина, съобщи БГНЕС.
" Гласувах с бюлетина, тъй като не ни позволиха да създадем одит на машините. Когато някой крие нещо е добре да му се няма доверие. Иначе сме за софтуерния напредък. Дълго време настоявахме и за отдалечено и за. Накрая стигнахме до такава степен, че единствено те могат да си ревизират машините “, стимулира Бабикян решението си.
 ЦИК: Към момента няма проблеми с машините за гласоподаване ЦИК: Към момента няма проблеми с машините за гласоподаване
Изборният ден стартира, надяваме се гласоподавателите да гласоподават и машинният избор да не ги затрудни. Това сподели представителят на Централната изб...
Въпреки това той разяснява, че всеки има право да гласоподава както пожелае. На въпрос на БГНЕС защо е дал своя вот, той уточни: " За да си довършим работата от предишното лято, да изхвърлим мутрите, по тази причина гласувах, с цел да има България, а не феодална страна “, съобщи той.
" Зависи от всеки един. В ръката на всеки един е; в съзнанието на всеки един е; в сърцето на всеки един. Ако някой чака различен да ни освободи, да не чака, ще изчака още 500 години “, разяснява Бабикян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР