Арман Бабикян от Изправи се! Мутри, вън!“ потвърди в интервю

...
Арман Бабикян от Изправи се! Мутри, вън!“ потвърди в интервю
Коментари Харесай

Бабикян: С подслушването ни връщат в годините, в които комунизмът беше на власт

Арман Бабикян от „ Изправи се! Мутри, вън! “ удостовери в изявление, че разполага с номера на каузи за подслушване „ от вътрешни източници, хора, които работят на тези места, повече от един, не в Специализирания съд “.
„ Още през предходната година знаеха това “, съобщи Бабикян и посочи, че там попадат както лични имена, по този начин и номера на телефони, прикачени към други имена. „ И двете. “
Арман Бабикян добави, че няма огромни упования нито към Бюрото за надзор на СРС, нито към прокуратурата, само че са подадени запитвания за инспекция, тъй като подобен е законовият ред.
„ Важно е да на учим истината. Както митингите, по този начин и акцията сме я карали и със слушане, и без слушане. Това е значимо, тъй като, представяте ли си какво си мислят всички останали хора в България – щом тези могат да ги слушат, значи могат всички. Връщат ни в едни години, когато комунизмът беше публично на власт “, разяснява Бабикян в предаването „ Преди всички “.
 Бабикян: Трябва политическа храброст, другояче на хората ще им омръзне от избори Бабикян: Трябва политическа храброст, другояче на хората ще им омръзне от избори
„ Със служебния кабинет президентът задава модел, който би трябвало да бъде съзнателен и забелязан. Това е формула за непоклатимост и излаз от кр...
Запитан дали служебното държавно управление не е отворило внезапно прекалено много фронтове, Бабикян уточни, че някои от дейностите на държавното управление са прибързани, някои от назначенията не са по усета му, само че пък други назначения му „ харесват извънредно “.
„ Когато някой се пробва да се прави на инспектор на цялата политическа система, постоянно има риск да сбърка “, съобщи той по отношение на мнения на Татяна Дончева. По думите му, свързват ги общите цели „ да се изчегърта корупцията, страната да има разумно и съвременно развиване в цивилизования набор, тъй като сме ужасяващо изостанала и корумпирана страна “.
Бабикян изясни още, че в последния парламент са работили „ отлично “ с „ Движение 21 “ като мандатоносител, а съмнения са зародили към „ разходките на госпожа Дончева до „ Позитано “ и назад “.
А какво сподели Бабикян пред бТВ може да видите
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР