ArmA не е типичния военен шутър от рода на Call

...
ArmA не е типичния военен шутър от рода на Call
Коментари Харесай

Анонс на Arma Reforger

ArmA не е типичния боен шутър от рода на Call of Duty и Battlefield. Вече 21 години, тактическият FPS на Bohemia Interactive радва една неголяма, само че стройна войска от почитатели, а чешкото студио им дава отговор с изрядна поддръжка, доставянето на допълнения и помощ за основаването на голям брой и разнородни модификации. Последната игра от сериите – ArmA III – излезе преди девет години, което си е много време. През последните години се спекулираше много за това по кое време Bohemia ще показват нова игра от поредицата. Тези клюки се ускориха през последния месец и те бяха доказани в неотдавна излъчено видео от студиото.

За страдание, с изключение на видеото, друга информация, като да вземем за пример по кое време може да я чакаме или събитията, за които ще споделя, нямаме. Но пък имаме анонс на нова игра –.

Действието в Arma Reforger се развива по времето на Студената война и показва спор сред силите на Северноатлантическия алианс и тези на Съветския съюз, като ще може да изберете на коя страна да се биете. Мястото на бойните дейности е остров с името Еверон, включен в истинската Operation Flashpoint. Голямото достолепие в тази игра ще се назовава Enfusion, новият гейм енджин създаден от Bohemia. Освен графични усъвършенствания по всички фронтове, новата технология е основана с мисълта да улесни изработката и потреблението на модификации. Reforger ще даде добра визия за това, което ще съставлява четвъртата огромна игра от сериите и е първото кросплатформено издание на Bohemia – играта излиза и за Xbox конзоли, като ще предложи освен кросплатформена игра, само че и потреблението на моддове и в Xbox. Играта към този момент е в Steam, в положение на ранен достъп, като основателите ѝ твърдят, че приключеният ѝ тип ще се появи след към година, като през това време ще се доставят три огромни обновления, които ще носят със себе си, нови оръжия, транспортни средства и друго наличие.

Освен PvP борби за до 64 играещи (Bohemia имат намерение да усилят този брой в бъдеще), вие ще получите опцията да правите и разнообразни други тактически дейности, като да вземем за пример построяването на фортификационни уреди. Едно от любопитните неща, свързани с това какво ще предложи играта е режимът Game Master, който ще разреши основаването на лични сюжети и модифицирането им на момента от администриращия сървъра.

По-долу може да видите и систематичните условия за PC версията на играта:
МИНИМАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ Operating System : Windows 10 64-bit Processor : Intel Core i5-4460 / AMD FX-4300 Memory : 8 GB RAM Graphics card : NVIDIA GeForce GTX 1650 or equivalent Disk space : 15 GB of available space ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ИЗИСКВАНИЯ Operating System. : Windows 10 64-bit Processor : Intel Core i7-6700 or equivalent Memory : 16 GB RAM Graphics card : NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti or equivalent Disk space : 20 GB of available space
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР