АРЛИНГТЪН, Вирджиния — Мемориал на Конфедерацията ще бъде премахнат от

...
АРЛИНГТЪН, Вирджиния — Мемориал на Конфедерацията ще бъде премахнат от
Коментари Харесай

Мемориал на Конфедерацията ще бъде премахнат от Националното гробище в Арлингтън, въпреки известно отблъскване на Републиканската партия

АРЛИНГТЪН, Вирджиния — Мемориал на Конфедерацията ще бъде отстранен от Националното гробище в Арлингтън в Северна Вирджиния през идващите дни, част от напъните за унищожаване на знаци, които означават Конфедерацията от военни уреди, сподели чиновник на гробището в събота. старания за разглобяване и унищожаване на паметника от гробището в Арлингтън.

Около мемориала е инсталирана защитна ограда и чиновниците чакат премахването да завърши до 22 декември, се споделя в имейл от Националното гробище в Арлингтън. По време на премахването околният пейзаж, гробовете и надгробните плочи ще бъдат предпазени, споделиха от Националното гробище в Арлингтън.

Губернаторът на Вирджиния Глен Йънгкин не е склонен с решението и възнамерява да реалокира паметника в New Държавен исторически парк Market Battlefield в долината Шенандоа, сподели говорителката на Youngkin Маколи Портър.

През 2022 г. независима комисия препоръча мемориалът да бъде отстранен, като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР