АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Йордан Алварес записа домакинство за втори

...
АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Йордан Алварес записа домакинство за втори
Коментари Харесай

Алварес и Каратини Хоумър, докато Астрос победиха Рейнджърс с 10-5 за разделяне на сериите, след като Валдес изчезна

АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Йордан Алварес записа домакинство за втори следващ мач, измежду трите му попадения, до момента в който Хюстън се възвръща от ранен недостиг, с цел да победи Тексас Рейнджърс с 10-5 в понеделник вечерта, откакто плануваният титуляр на Астрос Фрамбър Валдес беше одраскан заради болежка в лакътя.

Не. Виктор Каратини добави хоумър с три ръна, до момента в който Астрос завоюваха делене в серията от четири игри, която беше първата този сезон сред противниците на AL West.

Сет Мартинес (1-0) направи 3 2/3 ининга без резултат като първи от четиримата питчъри, откакто Блеър Хенли отдръпна единствено един от деветте бита, против които се изправи, когато направи своя дебют във Висшата лига, започвайки от място на Валдес, който се върна в Хюстън, с цел да бъде оценен от лекарите на тима. Тайлър Скот, Брандън Билак и Брайън Абреу също не позволиха рънове.

Астрос имаха преднина от 2-0, преди Хенли да хвърли първото си мятане, само че 26-годишният състезател от близкия Форт Уърт разреши пет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР