АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Още едно тихо начало на свободна

...
АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Още едно тихо начало на свободна
Коментари Харесай

Каубоите подразниха феновете с още един бавен старт на свободната агенция. Те се доверяват на техния подход

АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Още едно безшумно начало на свободна организация за Dallas Cowboys не се харесва на почитателите, изключително след още един неуспех след сезона.

Изпълнителен шеф вицепрезидент по личния състав Стивън Джоунс е хладнокръвен в предаването на вярата на организацията за отбягване на покупко-продажби с огромни пари за свободни сътрудници, без значение къде е екипът с таван на заплатите.

„ Винаги съм бил от сорта че през тези първи няколко дни на безвъзмездна организация плащате на положителните играчи, като че ли са страхотни, плащате на междинните играчи, като че ли са положителни и по този начин нататък, и по този начин нататък, ” сподели Джоунс в четвъртък. „ Според нас пазарът е надут. Това е едно мнение. “

Каубоите направиха по-малък ход в четвъртък, като преподписаха едногодишен контракт с корнербека Журдан Луис. Дългият снапер Трент Сиг също се завръща.

Далас беше последният тим в НФЛ, който добави свободен сътрудник от друго място, като се съгласи на изискванията с Ерик Кендрикс, откакто бранител в началото даде обещание да подпиш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР