АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Новобранецът от Тексас Уайат Лангфорд удари

...
АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Новобранецът от Тексас Уайат Лангфорд удари
Коментари Харесай

Уайът Лангфорд записа финален сингъл за Рейнджърс при победа с 4-3 над Уайт Сокс за 10 ининга

АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Новобранецът от Тексас Уайат Лангфорд удари заключителен сингъл на RBI в 10-ия ининг, след отбелязвайки изравнителната серия в деветия, до момента в който Рейнджърс се събраха, с цел да победят Чикаго Уайт Сокс с 4-3 в понеделник вечерта.

Леоди Таверас, който по-рано бе хазаин, откри Тексас 10-ти със саможертвен удар, който измести пинч-рънъра Травис Янковски на трето място.

След удар на Маркъс Семиен, който също бе хазаин, Стивън Уилсън (1-6) съзнателно изведе Кори Сийгър и Джош Смит, с цел да заредят базите. Лангфорд удари 2-2, който рикошира в основата на стената в лявото поле.

„ Радвам се, че попаднах на това място “, сподели Лангфорд, който взе таймаута си, преди да влезе в наказателното поле след тези бързи умишлени разходки. „ Не мисля, че е засегнатост. Оценявам го. ”

Уайт Сокс (27-75), които изгубиха осем следващи загуби, бяха излезли напред със соло хоумър на Пол ДеДжонг в деветия ининг преди 25-то избавяне на техния булпен с високо равнище на MLB. Те са едвам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР