АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Евън Картър се утвърди като основен

...
АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Евън Картър се утвърди като основен
Коментари Харесай

Картър не е само най-добрият новобранец за шампиона от Световните серии Рейнджърс след бързото издигане на Лангфорд до големи

АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Евън Картър се утвърди като главен претендент за Новобранец на годината в AL този сезон с метода, по който избухна сцената в края на мача на Тексас Рейнджърс към първата им купа от Световните серии.

Въпреки че това към момента е по този начин, Картър даже не беше най-обсъжданият новобранец на полеви играчи в личния си тим тази пролет.

Уайът Лангфорд последва впечатляващо издигане през системата на второстепенната лига на Рейнджърс предишното лято, откакто бе определен от първия кръг на плана, като реализира.365 с шест хоумърса и 20 RBI в 21 пролетни подготвителни игри.

>

Картър и Лангфорд ще бъдат в стартовия състав в четвъртък вечерта, дружно с шестима играчи на звездите, когато Рейнджърс вдигнат знаме на шампионата и играят откриването на сезона против Чикаго Къбс.

„ Евън е подготвен и той сподели това предходната година. И ние усещаме същото с Wyatt. Имаме възприятието, че е минал теста. Той направи нещата, които искахме да забележим, и отговори на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР