Ърл Спенсър е посещавал училището в Нортхемптъншър през 70-те години

...
Ърл Спенсър е посещавал училището в Нортхемптъншър през 70-те години
Коментари Харесай

Полицията започва разследване на твърдения за сексуално насилие в училище-интернат Maidwell Hall на Ърл Спенсър

Ърл Спенсър е посещавал учебното заведение в Нортхемптъншър през 70-те години на предишния век от осем до 13-годишна възраст.

В понеделник локалният полицията съобщи, че е почнала наказателно следствие на „ обвинявания за нескорошно полово принуждение “ в учебно заведение Maidwell Hall.

Говорител на полицията сподели, че са в „ ранен стадий “ на следствие на изказванията и ще потърсете всички налични линии за следствие, с цел да „ помогнете причинителите да бъдат изправени пред правораздаването “.

В записките си „ Много частно учебно заведение “ Ърл Спенсър сподели, че е бил измъчван от помощник-матрона, когато е бил на 11 години, оставяйки го с такова контузия, че той се е самонаранил поради концепцията, че тя може да напусне учебното заведение.

Ърл Спенсър, който сподели, че е останал с „ демони “ за цялостен живот след насилието, написа: „ Изглежда имаше импровизирано подчиненост измежду плячката си... тя избираше по едно момче на всеки член да споделя леглото й и щеше да го употребява за сексуален акт.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР