Ърл Спенсър е непоколебимо откровен за това как неговата ужасните

...
Ърл Спенсър е непоколебимо откровен за това как неговата ужасните
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Как бях сексуално малтретиран само на 11 години от училищна директорка, братът на Даяна ЪРЛ СПЕНСЪР разкрива в опустошителни мемоари, като казва, че травмата е оставила цял живот

Ърл Спенсър е непоколебимо прям за това по какъв начин неговата ужасните учебни дни са го белязали

Ърл Спенсър с принцеса Даяна. Изтезанията, които претърпя през петте си години в Мейдуел Хол, го накараха съзнателно да се разболее – фрапантен предходник на по-късните битки на Даяна с булимия.

И той има вяра, че прочувствените вреди, породени от времето му в учебното заведение в Нортхемптъншър, оказаха въздействие върху първите му два брака.

Връстникът, който посещава Мейдуел на възраст сред 8 години и 13, сподели, че се надява неговият хладнокръвен роман да хвърли светлина върху това „ по какъв начин са били нещата прекомерно постоянно “ в британските частни учебни заведения през 70-те години на предишния век и да докара до „ закриване “ на съучениците, които са били измъчвани.

" Често съм бил очевидец на дълбока болежка, към момента проблясваща в очите на моите съвременници на Мейдуел ", написа той....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР