Арктическите лисици са принудени да се обърнат към канибализъм в

...
Арктическите лисици са принудени да се обърнат към канибализъм в
Коментари Харесай

Дейвид Атънбъро заснема най-ужасните сцени, докато арктическите лисици се обръщат към канибализъм

Арктическите лисици са принудени да се извърнат към канибализъм в една от най-шокиращите подиуми, снимани в миналото за стратегия на Дейвид Атънбъро.

Отчаяният акт е, изяснява сър Дейвид, разследване от изменението на климата и неналичието на храна за животното и „ единствено времето ще покаже “ дали типът може да оцелее в дълготраен проект. В описанието на BBC за епизода се споделя: „ За бозайниците, профилирани в живота в студа, затоплящият се свят е най-голямото им предизвикателство.

„ По канадския залив Хъдсън има открита вода, когато би трябвало да има лед. Докато храната за живеещата там арктическа лисица свършва, някои прибягват до обезверени ограничения, с цел да оцелеят. “ В последния епизод на поредицата от шест елементи Бозайници, сър Дейвид ще каже на феновете: „ Арктическите лисици основават невероятни съюзи с полярните мечки.

„ Късно е годината и двата типа чакат морето да замръзне. След като това стане, полярните мечки още веднъж ще могат да ловуват тюлени в леда, а арктическите лисици ще чистят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР