ARK Invest, под ръководството на Кати Ууд, продаде акции на

...
ARK Invest, под ръководството на Кати Ууд, продаде акции на
Коментари Харесай

Ark Invest на Кати Ууд продава дялове в Coinbase – ето накъде отиват парите

ARK Invest, под управлението на Кати Ууд, продаде акции на Coinbase на стойност $5.3 милиона след внезапното повишаване на цената им в резултат на правосъдните дейности на Съединени американски щати против Binance.

В понеделник ARK Invest продаде 43,956 акции от своя борсово търгуван фонд (ETF) ARK Fintech Innovation – ход, който явно не е обвързван с каквато и да е смяна в оптимистичната позиция на Ууд във връзка с Биткойн ( BTC ).

Това е третата продажба на акции на Coinbase от Кати Ууд през тази година, като вместо това тя употребява постъпленията, с цел да придобие акции на Robinhood на стойност 1.2 милиона.

ETF специалистът на Bloomberg, Ерик Балчунас, допуска, че тези продажби не демонстрират загуба на религия в Биткойн от страна на Ууд. По-скоро ARK евентуално е коригирала дяловете на акциите на Coinbase в своите ETF-и посредством тези продажби. По-ранните продажби на Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) също съответстваха със 76% нарастване на цените на акциите, което допуска тактиката на Ууд да продава печеливши дялове и да поддържа каузи на GBTC в своите портфейли от ETF.

“ “, разяснява Балчунас.

Придобиването на акции на Robinhood от страна на Ууд демонстрира позитивната ѝ вероятност за акциите и брокерските услуги в региона на криптовалутите.

Важно е да се означи въпреки всичко, че Robinhood регистрира 26% спад на приходите от крипто търговия заради изключването от листата на Cardano , Polygon и Solana през тази година.

По време на доклада за приходите основният изпълнителен шеф на Robinhood разкри проектите си за разширение на приложението в Европа – ход, който евентуално би могъл да увеличи цената на акциите на компанията и да генерира обилни облаги за Ууд.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР