Аржентинският президент Хавиер Милей се нахъса върху присъстващите на Световния

...
Аржентинският президент Хавиер Милей се нахъса върху присъстващите на Световния
Коментари Харесай

Аржентинският президент Милей предупреждава Световния икономически форум да отхвърли социализма, казва, че „Западният свят е в опасност“

Аржентинският президент Хавиер Милей се нахъса върху присъстващите на Световния стопански конгрес в сряда, като им сподели да отхвърлят социализъм, до момента в който рисува ужасна картина, че западните полезности и системи са застрашени.

Milei, който се изкачи до президентския пост в края на предходната година на платформата на „ анархо-капитализма “ и даде обещание фрапантно понижи размера на държавното управление, втренчи бизнес и политическите елити в глобалистката конфаба и ги прикани да прегърнат „ капитализма на свободното предприемачество “, с цел да сложат завършек на международната беднотия.

„ Днес съм тук, с цел да ви кажа че западният свят е в заплаха “, сподели Милей в особено послание на срещата в Давос, Швейцария, съгласно превод.

Аржентинският президент Хавиер Милей, вляво, и създателят и ръководител на Световния стопански конгрес Клаус Шваб, тъкмо по този начин. Милей прикани присъстващите да прегърнат „ капитализма на свободното предприемачество “, с цел да сложат завършек на светов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР