Аржентинският национален селекционер Лионел Скалони счита сравненията между Лионел Меси

...
Аржентинският национален селекционер Лионел Скалони счита сравненията между Лионел Меси
Коментари Харесай

Скалони отсече: Не може да сравняваш Левандовски с Меси

Аржентинският народен селекционер Лионел Скалони смята сравненията сред Лионел Меси и Роберт Левандовски за невъзможни. Двамата ще се изправят един против различен в мач от Световното състезание по футбол в сряда от 21 часа българско време.

" Левандовски е приказен футболист и няма по какъв начин да не се радваш, когато го гледаш. Сравнение сред него и Меси обаче няма по какъв начин да има ", сподели той, представен от организация ДПА.

Полша води в група " С " с актив от четири точки и една пред Аржентина и Саудитска Арабия, до момента в който Мексико е на последното място с тъждество и загуба. Поляците ще се класират напред с точка на следващия ден вечер, а на аржентинците ще им би трябвало или победа, или тъждество и доста помощ от другия дуел.

Халфът Лисандро Мартинес съобщи, че тимът от Южна Америка би трябвало да внимава против Левандовски, който в предишния мач означи първия си гол на най-голямата футболна сцена.

" Трябва да бъдем проведени. Знаем какъв брой положително е придвижването му и не можем да им позволим да ни санкционират на контра ", съобщи Мартинес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР