Аржентинският нападател на Ювентус Гонсало Игуаин донесе победата на “Старата

...
Аржентинският нападател на Ювентус Гонсало Игуаин донесе победата на “Старата
Коментари Харесай

Игуаин смълча Неапол в дербито


Аржентинският нападател на Ювентус Гонсало Игуаин донесе успеха на “Старата госпожа ” при гостуването на водача Наполи в огромното дерби от 15-ия кръг на Серия А. Бившият любим на “Сан Паоло ” смълча трибуните с гол в 12-ата минута, който беше негов 9-и за сезона.

Игуаин беше посрещнат негативно от локалните почитатели, които не могат да му простят, че одобри офертата на торинския гранд. Той им отвърна със същото като се зарадва на гола си.

Със здрава отбрана Ювентус съумя да удържи офанзивите на домакините и по този начин се приближи единствено на точка от върха в класирането, който към момента се заема от Наполи. След мача Игуаин отхвърли да застане пред камерата на Скай Италия за изявление.

“Каквото имах да споделям, го споделих на терена ”, е декларирал Игуаин пред малкия екран, след което се е отдръпнал в съблекалнята.

В другия мач от кръга в петък Рома реализира рутинна домакинска победа с 3:1 против непретенциозния СПАЛ. " Вълците " получиха числено преимущество на терена още в 9-а минута, когато реферът изгони бразилския бранител на СПАЛ Фелипе за задържане на откъсващия се Един Джеко. Ранният червен картон в допълнение наклони везните в интерес на домакините, които бяха цялостни господари на " Олимпико ".

Един Джеко откри резултата в 19-а минута, а до почивката пропусна най-малко още три чисти положения. Кевин Строотман удвои преднината на Рома в 32-а минута с удар от близко.
Малко след почивката Лоренцо Пелегрини вкара с глава за 3:0 след центриране на Коларов.

В ответната офанзива гостите стигнаха до почетен гол след отсъдена дузпа. Зад топката застана Федерико Вивиани, който прати топката в мрежата, само че реферът подреди дузпата да се пребие. При второто осъществяване вратарят избави удара на Вивиани, само че при добавката последният въпреки всичко записа името си измежду голмайсторите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР