Аржентинският нападател на Милан Гонсало Игуаин може да стане играч

...
Аржентинският нападател на Милан Гонсало Игуаин може да стане играч
Коментари Харесай

Игуаин поема към Челси?

Аржентинският нападател на Милан Гонсало Игуаин може да стане състезател на Челси през януари, оповестява уеб сайтът Football Italia. Игуаин сега играе при “росонерите” чартърен от Ювентус. Милан заплати на “Старата госпожа” 18 милиона евро през лятото на тази година, с цел да вземе чартърен нападателя, а в контракта сред двата италиански гранда има и уговорка, позволяваща на “росонерите” да задържат Игуаин за непрекъснато против спомагателни 36 милиона евро. Според разнообразни медии на Ботуша обаче управлението на Милан сега не е склонно да влага дълготрайно в навършилия преди дни 31 години Игуаин. Допълнителен претекст в Милан да се двоумят да се обвържат по-сериозно с Игуаин е наказването, което УЕФА наложи на гранда от Милано през вчерашния ден - “росонерите” ще се простят с 12-те милиона евро, които заработиха от Лига Европа този сезон.

Юношата на Ривър Плейт и някогашен нападател на Реар Мадрид и Наполи има 5 гола в Серия и 2 в Лига Европа от началото на сезона. “Росонерите” са четвърти във краткотрайното класиране на Серия “А”, само че се провалиха в Лига Европа, отпадайки в груповата фаза. С общо 7 гола във всички шампионати е и младата вяра на Милан Патрик Кутроне, който обаче е осъществил този брой попадения за 137 минути, до момента в който на Пипита са му били нужни 60 минути повече.

Възможно е даже Милан да приключи наема на Игуаин и той да премине в Челси, където би се събрал с някогашния към този момент ментор на Наполи Маурицио Сари. Смята се, че Сари търси метод да укрепи офанзивата на лондончани, защото Алваро Мората и Оливие Жиру не демонстрират задоволително добра форма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР