Аржентинският нападател Лионел Меси е решил да продължи кариерата си

...
Аржентинският нападател Лионел Меси е решил да продължи кариерата си
Коментари Харесай

Меси пренебрегва Барса и арабската оферта, за да отиде в САЩ?

Аржентинският нападател Лионел Меси е решил да продължи кариерата си в американския Интер Маями, твърди журналистът от Radio Continental " Ернан Кастильо.

" Меси отхвърли огромните пари, които можеше да направи, като се причисли към клуб от Саудитска Арабия. Той знае, че не му е писано да се върне в Барселона. Меси уреди всичко с Интер Маями и ще играе за клуба. Това е решението му ", разгласи Кастильо.

Междувременно, The Athletic написа, че два от най-големите спонсори на Мейджър Лийг Сокър - Adidas и Apple, са подготвени да оказват помощ с финансирането на контракта на суперзвездата, в случай че той в действителност одобри офертата на клуба, чийто съсобственик е британската легенда Дейвид Бекъм.

Преди няколко дни управлението на френския първенец Пари Сен Жермен разгласи, че Меси ще напусне в края на сегашния сезон. Световният първенец с Аржентина мина при парижани през лятото на 2021 година. За ПСЖ той изигра 74 мача във шампионати и записа 32 гола и 35 асистенции. Ла Пулга стана два пъти първенец на Франция и един път завоюва суперкупата на страната.
 Лапорта съумя да получи зелена светлина от Ла Лига, само че ще бъде ли задоволително това за реализирането на проекта Лапорта съумя да получи зелена светлина от Ла Лига, само че ще бъде ли задоволително това за реализирането на проекта " Меси "
Меси игра за Барселона от 2003 до 2021 година и стана първенец на Испания 10 пъти, по 7 пъти завоюва Суперкупата и Купата на Испания, 4 пъти Шампионската лига, по 3 пъти Суперкупата на УЕФА и Световно клубно състезание. Преди две години Меси взе " Златната топка " за рекорден седми път.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР