Аржентинският гранд Бока Хуниорс е на крачка от нов полуфинал

...
Аржентинският гранд Бока Хуниорс е на крачка от нов полуфинал
Коментари Харесай

Бока Хуниорс на крачка от полуфинал след разгром в Еквадор

Аржентинският гранд Бока Хуниорс е на крачка от нов полуфинал за Копа Либертадорес. " Генуезците " разрушиха с 3:0 като посетител ЛДУ де Куито в първи четвъртфинал от шампионата, като направиха реванша на " Бомбонера " протоколен. Рамон Абиба (12), Рейносо (48) и автогол на Кайседо (81) донесоха сериозната победа на аржентинците. На стадион " Родриго пас Делгадо " в Еквадор при близо 3000 метра надморска височина и близо 50 000 фенове, домакините играха с човек по-малко през цялото второ полувреме, защото Орехоела беше изпъден. Италианският халф Даниеле Де Роси, който в шампионата ще играе с №7, а не с обичания си №16, изгледа цялата среща от пейката.

Капитанът Карлост Тевес също остана на пейката през всичките 90 минути, а неприятната вест за Бока е травмата на Мауро Сарате, който напусна срещата още в 21-ата минута. На негово място влезе Рейносо, който означи страховит гол от фаул при започване на втората част.
¡Que precisión, Bebelo! pic.twitter.com/8yzX3xffGZ
— Boca Jrs. Oficial (@BocaJrsOficial) August 22, 2019 Преди това таранът Абила бе дал задатък на гостите още в 12-ата минута. Новият национал на Аржентина Мак Алистър изведе нападателят с дълго подаване, след което Абила преодоля вратаря и вкара своя втори гол през сезона в конкуренцията.
¡El primero de @wanchopeabila9! pic.twitter.com/gfBz4KbLgd
— Boca Jrs. Oficial (@BocaJrsOficial) August 22, 2019

Отново той беше в основата и на третото попадение в 81-ата минута. Тогава той се възползва от една изритана от вратаря Андрада топка, пребори се със бранител и излезе самичък против вратаря. Аржентинецът стреля, стражът на Куито мазета, само че топката рикошира в опитващия се да спре Абила Кайседо и влезе в мрежата за. 0:3.
¡A toda potencia, @wanchopeabila9! pic.twitter.com/NPKrkqKLSc
— Boca Jrs. Oficial (@BocaJrsOficial) August 22, 2019

Вторият мач е след седмица на " Бомбонера ". Победият от този конфликт излиза против спечелилия от двойката Ривър Плейт и Серо Портеньо. Копа Либертадорес 1/4 кръг, четвъртък 22 август  ЛДУ де Куито 0:3краен резулат  Бока Хуниорс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР