Аржентински работнически активисти се съмняват дали Милей, самоопределящ се анархо-капиталист,

...
Аржентински работнически активисти се съмняват дали Милей, самоопределящ се анархо-капиталист,
Коментари Харесай

Синдикатите на Аржентина излизат по улиците, за да протестират срещу президентските съкращения, дерегулацията и строгите икономии

Аржентински работен деятели се съмняват дали Милей, самоопределящ се анархо-капиталист, който от дълго време се афишира против „ политическата прослойка “ на страната, може да наложи ограниченията посредством незабавен декрет, заобикаляйки законодателния орган, където неговата партия има малко места.

„ Ние не слагаме под въпрос легитимността на президента... само че желаеме президент, който зачита разделянето на управляващите, който схваща, че служащите имат потребността да се пазят самостоятелно и в границите на справедливостта, когато има противоконституционен “, сподели Херардо Мартинес, общоприет секретар на профсъюза на строителните служащи в Аржентина.

Протестът мина спокойно, като се изключи конфликт сред дребна група протестиращи и полицията. Журналистите бяха хванати в сбиването, до момента в който полицията разпръсна групата протестиращи, а някои бяха бити от полицията.

„ Страната не се продава! “ някои протестиращи скандираха, явно имайки поради оферти, които биха разрешили приватизацията на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР