Аржентинската суперзвезда Лионел Меси може да се премести в Саудитска

...
Аржентинската суперзвезда Лионел Меси може да се премести в Саудитска
Коментари Харесай

Меси ще се премести в клуб от Саудитска Арабия заедно с Бускетс и Алба

Аржентинската суперзвезда Лионел Меси може да се реалокира в Саудитска Арабия дружно със Серхио Бускетс и Жорди Алба. Според " Diario Sport " преди три месеца нападателят е бил изрично срещу прекосяването в Саудитска Арабия, само че все още сходно развиване на събитията наподобява най-вероятно.

След размисъл Меси трансформирал проектите си. Той желае да продължи да играе, само че преценя реалистично положението си и схваща, че надали ще може да се показа на най-високо равнище.

Лео завоюва всички титли в международния футбол и към този момент не желае да се слага в състояние, в което да бъде притискан и да изисква нови победи. Сега той мисли повече за бъдещето, в сравнение с за сегашното, и избира доста огромен контракт и спокоен фамилен живот на обвързване всяка неделя, с цел да се бори за три точки.

Меси обмисля трансфер в Барса, само че това надали ще се реализира заради неприятното финансово положение на клуба. Според източника това е " фантазия, надалеч от действителността ".

Меси не желае още веднъж да минава през същия стрес, какъвто претърпя, когато беше заставен да напусне Барса. Към момента клубът не е подхванал никакви дейности по завръщането на Лео, а президентът на Барса Жоан Лапорта в никакъв случай не е общувал с нападателя на тази тематика.

Отбелязва се, че Меси няма да отиде самичък в Саудитска Арабия, а в компанията на Серхио Бускетс и Жорди Алба. Лео желае да бъде заобиколен от хора, на които има доверие в новата си среда.

По време на скорошно пътешестване до Саудитска Арабия като туристически дипломат на страната, на Лео бяха показани домовете, в които той, Бускетс и Алба могат да живеят, и учебните заведения, в които могат да вървят децата им.
 От ПСЖ подготвени да продължат договарянията за удължение на контракта с Меси
От ПСЖ подготвени да продължат договарянията за удължение на контракта с Меси

Ръководството на клуба е изпратило атрактивна оферта
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР