Аржентинецът Данте Ботини беше вписан като треньор на българския тенисист

...
Аржентинецът Данте Ботини беше вписан като треньор на българския тенисист
Коментари Харесай

ATP потвърди: Ботини е новият треньор на Григор Димитров

Аржентинецът Данте Ботини беше вписан като треньор на българския тенисист Григор Димитров. От Асоциацията на тенис играчите (АТР) потвърдиха, че двамата работят дружно, като трансформираха профила на номер 19 в ранглистата при мъжете.

Григор стартира 2020 година под управлението на германеца Кристиан Гро. Той беше с него в първите шампионати и даже по време на интервала на обществена изолираност по време на паузата през сезона. След това в ложата на Димитров все по-често сядаше татко му Димитър.

В последните дни на миналата година се появи информация, че Димитров е почнал съдействие с Ботини. Аржентинецът даже дойде в Монте Карло, където живее родният тенисист, а по-късно се появиха и клипове от взаимните им занимания.
Вижте тази обява в Instagram.

41-годишният експерт беше треньор на някогашния номер 4 в света - Кей Нишикори. Двама работиха дружно 9 години, като японецът завоюва 12 трофеи и игра на край на Откритото състезание на Съединени американски щати през 2014 година

За последно Ботини работи с Николас Джари, само че чилиецът беше със спрени права за 11 месеца поради приложимост на допинг и пропусна съвсем целия сезон през 2020 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР