Аржентина се класира за полуфиналите на Копа Америка 2019, след

...
Аржентина се класира за полуфиналите на Копа Америка 2019, след
Коментари Харесай

Суперсблъсък Аржентина - Бразилия на полуфинал на Копа Америка, Чили излъга Колумбия

Аржентина се класира за полуфиналите на Копа Америка 2019, откакто в профил на 1/4-финал състава на Венецуела с 2:0.
Головете за триумфа на „ гаучосите " означиха Лаутаро Мартинес (10) и резервата Джовни Ло Селсо. Така воденият от звездата Лионел Меси тим ще спори с домакина Бразилия за класиране във финала на шампионата.
Съставът на Лионел Скалони беше по-активният през по-голямата част от срещата и материализира превъзходството си. Аржентина откри резултата посредством нападателя на Интер Мартинес още в 10-та минута.
Лео Меси центрира от корнер, последва неприятно изчистване и удар отвън границата на наказателното поле на Агуеро. Мартинес пресече атрактивно с пета и топката влезе в мрежата.
„ Албиселесте " взеха решение всичко в своя изгода четвърт час преди края. Агуеро стеля по земя, а вратарят на Венецуела изпусна топката. Притичалият най-бързо Ла Селсо съумя просто да я вкара на опразнената врата, с цел да оформи крайния резултат.
На полуфиналите се класира и защитаващият купата си тим на Чили. „ Ла роха " трябваше да мине през рулетката на дузпите, с цел да се оправи с коравия състав на Колумбия.
В постоянното време и продълженията мачът приключи 0:0. Чили означи два гола, само че те бяха анулирани от съдиите посредством интервенция на системата за видеоповторения. Решителната дузпа вкара звездата Алексис Санчес, а съдбовният пети пропуск за Колумбия бе дело на Уилям Тесило.
Чили ще играе против спечелилия от дуела Уругвай - Перу, който ще се играе довечера.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР