Аржентина мечтае за първа световна титла от 32 години насам

...
Аржентина мечтае за първа световна титла от 32 години насам
Коментари Харесай

Съветват Меси да се пести за Барса, за да е силен в Русия

Аржентина мечтае за първа международна купа от 32 години насам на шампионата в Русия, а всички погледи са ориентирани към Лео Меси да обезпечи тази популярност. И той получи съвет по какъв начин да го стори.

Лично президентът на Аржентинската футболна федерация Клаудио Тапиа даде ум на звездата на Барса по какъв начин да зарадва сънародниците си. А точно, като не си дава доста напън в някои мачове на каталунците, с цел да резервира сили за Русия.

"Говорих с Лео и му споделих вижданията си. Според мен, той би трябвало да играе по-малко против тимове, които са прекомерно слаби и Барселона няма потребност от неговия талант, с цел да ги бие. Просто в такива мачове да не се хвърля доста. Това ще е добре за възможностите ни в Русия ", съобщи Тапиа.

Въпреки тези мераци на ръководителя на аржентинския футбол, Меси надали ще последва препоръките му. Но въпреки всичко на Ла Пулга се икономисват някои натоварвания в мачовете с по-непретенциозни противници, което обаче е по решение на наставника Ернесто Валверде, а не на Тапиа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР