Аржентина изравни драматично в 106-ата минута срещу Мароко за 2:2,

...
Аржентина изравни драматично в 106-ата минута срещу Мароко за 2:2,
Коментари Харесай

Олимпийска лудост на старта: ВАР отмени гол и промени резултат 90 минути след мача

Аржентина изравни трагично в 106-ата минута против Мароко за 2:2, само че това не бе краят на екшъна
Невероятен сюжет, граничещ с парадокса предложи още първият ден на олимпийските игри в Париж - мач от футболния шампионат продължи не 90 минути, а над 4 часа. Да, да - напълно не на смешка.

Този неизразим дуел бе сред Аржентина и Мароко, като в началото мислехме, че е приключил 2:2, а и това бе задоволително трагичен процес. Кристиан Медина вкара в 106-ата минута за аржентинците, с цел да изравни, откакто бе обещано колосалното продължение от 15 спомагателни минути.

В 16-ата от тях Медина вкара, а теренът в Сент Етиен бе засипан с предмети от недоволните марокански почитатели.

Реферът Глен Ниберг от Швеция свири край - това бе забелязано от всички фенове, само че се оказва, че просто е решил да прибере играчите в съблекалнята поради тяхната сигурност. В уеб страницата на Игрите, както и във всяка платформа за следене на футбол онлайн, дуелът бе маркиран като приключен - 2:2.

Това се случи към 18:08 ч българско време.
 
В 19:38 ч се появи вест от вида " брейкинг ": Голът на Аржентина е анулиран след интервенция на ВАР!

И мачът, оказа се, не е приключен. Играчите са останали в съблекалните и към стадиона, не са тръгнали към хотелите си.

В 20:00 ч Ниберг даде сигнал да се възобнови пред към този момент от дълго време празните трибуни и с футболисти, които не можеха да повярват, че са на стадион " Жофроа Гишар " от ранния следобяд (първият сигнал бе в 16:00 часа) до след 20:00 часа. Май на никой даже към този момент не му пукаше дали в тези две минути, които се доиграха, нещо ще се промени.

И по този начин - 2:1 за Мароко.

Много по-рано през днешния ден този отбор заздравен с аса от националния отбор Ашраф Хакими, поведе с гол на Софиан Рахими в добавеното време на първото полувреме. Същият човек вкара за 2:0 в 49-ата минута от дузпа.

Аржентинският селекционер Хавиер Машчерано реагира, на терена се появиха Джулиано Симеоне, Медина, както и генийчето от Ривер Плейт Клаудио Ечевери. Именно синът на Диего Симеоне вкара за 1:2 в 68-ата минута, връщайки в мача южноамериканците.

А Медина изравни в 16-ата минута на добавеното време, макар че на таблото бяха оповестени 15, а и те изглеждаха прекалено много за протичащото се на терена в Сент Етиен. И мислехме, че това е краят на екшъна... Но не.

Мароко събира три точки, а Аржентина няма нито една в група В, където са още Ирак и Украйна.

В група С на " Парк де пренс " олимпийският вицешампион от игрите в Токио преди три години Испания потегли с доста сложен триумф с 2:1 над Узбекистан. Марк Пубил от Алмерия вкара за испанците, само че в края на първото полувреме Елдор Шомуродов от Рома изравни за узбеките. Футболистът на Манчестър Сити Серхио Гомес направи 2:1 в 62-рата минута и олимпийската групировка на Ла Роха потегли с победа.

В това каре са още Доминиканската република и Египет, които направиха 0:0 в другия дуел.

Нова Зеландия изненадващо удари Гвинея с 2:1 в мач от група А, в която огромният дуел на вечерта е Франция - Съединени американски щати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР