Ария е кралицата на купоните и нощните забавления, а всяко

...
Ария е кралицата на купоните и нощните забавления, а всяко
Коментари Харесай

Beach body за завиждане: Ария показа топ тяло и подпали Студентски град

Ария е кралицата на купоните и нощните занимания, а всяко нейно присъединяване не минава без зверско експлоадиране. Певицата разтресе още веднъж известна столична дискотека в Студентски, където освен увеличи точката на шупване, само че и сподели супер фит тяло.

Певицата постоянно е била в топ форма, само че в този момент си проличава, че работи крепко в залата, с цел да извае плочките си. Само подсещаме, че мацката е майка, само че очевидно съумява да откри време и за себе си. Разбираме я до известна степен, тъй като въпреки всичко върви с Георги Йомов, който не би стоял с някоя отпусната певица.

Виж още: Защото две е по-добре от една! Мартина Юрукова и секси Василка избухнаха в скандални аутфити 

Купонът в Студентски град другояче беше на високо равнище. Мацката извърши едни от най-големите си шлагери, както и някои части на сътрудници, измежду които " Стари рани " на Софи Маринова. Признаваме, че осъществяването ѝ не е по никакъв начин неприятно. Е, не я съпоставяме с ромската перла, само че Ария не звучеше подправено, сходно на Мара Отварачката, която направи преди време опит да пее същата ария.

Виж още: Нищо непорочно не остана! Елвира сподели секси извивки, а този взор споделя всичко! 

Изображение: https://www.instagram.com/aria_official__/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР