Аристотел е вярвал, че всичко се случва с определена цел.

...
Аристотел е вярвал, че всичко се случва с определена цел.
Коментари Харесай

Вечната Мъдрост От Древността! Аристотел Разкрива Великата Тайна На Успеха!

Аристотел е вярвал, че всичко се случва с избрана цел. Той е декларирал, че нашата цел като човешки същества е да мислим по този начин, че да живеем добър живот. Това е! Докато ние продължаваме да съзерцава Вселената и нашата роля в нея, ние изпълняваме нашата цел.

Така че, с цел да ви помогнем да откриете своята цел, вижте какви ни поучава великият Аристотел – по какъв начин да реализираме триумф:

Ние сме това, което вършим непрекъснато. Следователно съвършенството не е еднократен акт, а развой.

За да стане по-добри в това, което вършим, би трябвало да не стопираме да го вършим и колкото повече продължаваме, толкоз повече ще се усъвършенстваме. Започнете ДНЕС и след време, с неизменност и непримиримост ще постигнете това, което задачите, даже и през днешния ден това да ви се коства невероятно. Изберете си цел и започвайте!

Образованието е най-хубавата „ провизия “ за старини

Какво научихте в последно време? Какво ви въодушевява да трупате познания и да се развивате? Как прекарвате свободното си време? Четете ли? Избирайте занимания, които ви въодушевяват, дано ползите ви да бъдат това, което ви води напред и некат един ден се обърнете обратно и видите,  че сте взели максимума от всичко, до което сте се докоснали. Обещайте си, че животът ви постоянно ще е забавен!

Само образованият разум е кадърен да се забавлява с една мисъл, без да я се ангажира с нея

Следващият път, когато някой изкаже мнение, което ние ви харесва или съмнение, с което не сте съгласни пробвайте това: изчакайте три минути преди да се противопоставите. Това не значи, че би трябвало да стоите безучастни и незаинтересовани. Вместо това се „ забавлявайте “ с мисълта. Задавайте въпроси. Покажете интерес. Бъдете отворени, ангажирани и не се конфронтирайте. След края на трите минути ще се чувствате свободни да изразите мнението си – премислено и рационално. След като сте прекарали известно време с една мисъл, без да я атакувате, гледната точка се трансформира.

„ Доброто начало е на половина свършена работа “

Всички сме наясно, че слагането на цел, изследването и разбора са половината от работата – вярната подготовка ще ни спести доста главоболия. За това започвайте с възторг и старание и знайте,че това ви доближава към триумфа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР