Аристократка, която позира в пикантна фотосесия за Playboy в световен

...
Аристократка, която позира в пикантна фотосесия за Playboy в световен
Коментари Харесай

Принцеса, която беше модел за Playboy, разкри, че се е съгласила да позира за корицата след 10 години чакане

Аристократка, която театралничи в пикантна фотосесия за Playboy в международен пестник, разкри, че е чакала дълго, с цел да украси корицата - само че това беше нейна концепция.

Принцеса Ксения от Саксония стана първата персона от кралско родословие, театралничила за списанието предишния месец в немското издание. 37-годишната наследница не носеше нищо друго с изключение на бял чаршаф върху тялото си, който покриваше единствено половината от него, а останалата част оставяше гола. Други фотоси я демонстрират единствено с транспарантна пола или нежно боди.

В диалог с The Morning Show тя разкри, че за първи път е била помолена да направи нахалната фотография преди десетилетие - и им е споделила да изчакат. Тя сподели: „ Мислех за това, както преди 10 години, когато бях на 20 години, ме помолиха да го направя, само че не бях подготвена и тъкмо както предходната година си споделих „ да, в този момент е подобаващият миг “. Усещам го и усещам себе си и усещам всеки сантиметър от тялото си и по тази причина споделих „ дано създадем това “ и ги помолих да ме гръмнат. “

П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР