Арис спечели с 2:1 домакинството си на Рейнджърс в мач

...
Арис спечели с 2:1 домакинството си на Рейнджърс в мач
Коментари Харесай

Рейнджърс страда на Острова на Афродита

Арис завоюва с 2:1 семейството си на Рейнджърс в мач от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа. Алекс Мукету-Мусунда (9 " ) и Шейви Бабика (59 " ) дадоха преднина от две попадения на гостите, а Абдала Сима (70 " ) вкара почетния гол за гостите.

Гостите таяха очаквания, че могат да се съвземат от отрицателните резултати напоследък, откакто Стивън Дейвис размени краткотрайно досегашния ментор Майкъл Бийл. Тези очаквания на отбора обаче бяха попарени още преди да са минали 10 минути от началото на дуела, когато Мукету-Мусунда засече с глава центриране и прати топката в далечния ъгъл за 1:0. Малко по-късно Лео Бенгтсон имаше добра обстановка за удвояване на преднината, само че топката мина над напречната греда.

Едва в средата на полувремето шотландския отбор се посъбуди и направиха някои забавни неща в предни позици, основно с помощта на Абдала Сима. Именно тази упоритост на гостите бе попарена в 59-ата минута, когато Шейви Бабика удвои преднината на домакините. Футболистите на Рейнджърс съумяха да понижат изоставането си в 70-ата минута с попадение на Сима с глава, само че това бе всичко.

Така след два кръга обстановката в група C е много завързана, откакто всички отбори са с по една победа и загуба.
 Фрайбург - Уест Хем 1:2 в мач от Лига Европа
Уест Хем с победа за историята

" Чуковете " надделяха като посетител Фрайбург
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР