Арина Сабаленка започна с победа участието си на силния турнир

...
Арина Сабаленка започна с победа участието си на силния турнир
Коментари Харесай

Сабаленка се събра след личната трагедия за успешен старт в Маями

Арина Сабаленка стартира с победа присъединяване си на мощния шампионат в Маями, откакто преодоля положителната си другарка Паула Бадоса с 6-4, 6-3. Срещата продължи към час и 25 минути.


Втората в схемата Сабаленка, която неотдавна загуби някогашния си другар Константин Колцов, първа имаше точки за пробив в мача в петия гейм, само че Бадоса се оправи и взе сервис гейма си. Испанката обаче не съумя да спре съперничката в седмия гейм, като този пробив се оказа и единствен в откриващия сет. Във втората част представителката на Беларус бе още по-убедителна, реализирайки два пробива, с цел да се поздрави с крайната победа.

Сабаленка вкара 76% първи сервис и завоюва 77% от точките на първо подаване, като избави единствения късмет за пробив пред Бадоса в мача. В идващия кръг шампионката от Аустрелиън Оупън ще играе с украинката Анхелина Калинина, която пречупи Каролин Возняцки в три сета.

Третата ракета в света при дамите Коко Гоф даде единствено три гейма на Надя Подороска от Аржентина. Следващото предизвикателство пред американката се споделя Осеан Доден от Франция.

При мъжете, от дребното изиграни срещи поради дъжда, който не разреши провеждането на по-голямата част от срещите, Томаш Махач от Чехия сервира най-голямата изненада, откакто отстрани петия подложен Андрей Рубльов след 6-4, 6-4. Махач чака в идващия кръг спечелилия от дуела сред Анди Мъри и Томас Мартин Ечевери, където срещата ще бъде доиграна при резултат 3-3 в първия сет. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР