Арина Сабаленка загуби финала на US Open от Коко Гоф.

...
Арина Сабаленка загуби финала на US Open от Коко Гоф.
Коментари Харесай

Сабаленка: Коко беше невероятна, надявам се да играем още много финали

Арина Сабаленка загуби финала на US Open от Коко Гоф. Беларускинята остана на косъм от трофея, откакто взе първия сет с 6:2, само че позволи поврат. Въпреки това тя ще оглави ранглистата при дамите от понеделник.

25-годишната тенисистка не съумя да сдържи страстите си след края на дуела, само че поздрави съперничката си и съобщи, че се надява в бъдеще да успее да я победи.

„ Най-горда съм не толкоз от ранкинга, а по-скоро от това, което направих, от контрола над страстите, който съумях да наложа на себе си. Бих желала да поздравя Коко, тъй като тя игра необикновено и заслужи тази купа. Сигурно ще спечелиш още доста. Надявам се да играем още доста финали, уповавам се и с друг резултат. Но ти игра необикновено “, съобщи Сабаленка.

„ Искам да изпратя доста обич на фамилията си, което знам, че ме гледаше. Съжалявам за резултата. Екипът ми е уволнен по-късно проваляне (б.р. - споделя го с усмивка). Вие сте най-силният екип, благодаря ви за всичко, което направихте за мен! Обичам ви! “, сподели още беларускинята.

Aryna Sabalenka has had a remarkable 2023 and another memorable US Open.
— US Open Tennis (@usopen)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР