Арина Сабаленка сподели трогателен момент с близък приятел Полдо Бадоса

...
Арина Сабаленка сподели трогателен момент с близък приятел Полдо Бадоса
Коментари Харесай

Арина Сабаленка споделя трогателен момент след завръщането си дни след смъртта на бившия си приятел

Арина Сабаленка показа покъртителен миг с непосредствен другар Полдо Бадоса след успеха на Маями Оупън в същата седмица като трагичната гибел на някогашния й другар Константин Колцов.

Полицията сподели, че гибелта на Колцов е " явно самоубийство ", казвайки, че някогашната звезда на хокея на Питсбърг Пингуинс е " скочил от балкон " на петзвезден хотел. 42-годишният Колцов беше старши треньор на съветския тим Салават Юлаев по време на гибелта си, оставяйки три деца, които споделя с някогашната си брачна половинка Юлия Михайлова.

Въпреки че призна, че „ сърцето й е разрушено “ след вести, двукратният първенец от Големия шлем съумя да победи Бадоса в поредни сетове, 6-4, 6-3, с цел да продължи напред.

Влажното време в Маями аргументи дълго закъснение преди мачът да стартира. Когато това стана, Сабаленка, която носеше черно и бейзболна шапка, беше посрещната на корта с горещи овации. Преди мачът да стартира, тя погледна към небето и по-късно даде на Бадоса - който също беше облечен в черно -...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР