Арина Сабаленка на старта на новия сезон успя да направи

...
Арина Сабаленка на старта на новия сезон успя да направи
Коментари Харесай

Наказателна акция: Сабаленка върза геврек на своя черна котка и е 1/2-финалистка в ИУ

Арина Сабаленка на старта на новия сезон съумя да направи дълго чаканата последваща крачка в своята кариера и беше над всички на Аустрелиън Оупън, където загуби едвам един сет по пътя към триумфа си със своята дебютна купа от Големия шлем. Впоследствие беларуската позволи първо и все още само проваляне за 2023-та на WTA 1000 конкуренцията в Дубай, само че през актуалната седмица на надпреварата от същата категория в Индиън Уелс показва за следващ път най-хубавото си лице на корта и в хода на днешния ден се разправи безпроблемно с домакинската представителка Кори Гоф, надделявайки я за единствено 65 минути на корта - 6:4 6:0. По този метод международната номер 2 се класира за финалната четворка в Калифорния и в спор за място в мача за оценката ще срещне една всред Петра Квитова и миналогодишната подгласничка Мария Сакари.

Двубоят започва повече от превъзходно за шампионката от Мелбърн, която още през цялото време търсеше завършващия удар при размените от главната линия и показва висока успеваемост, която ѝ донесе пробив задатък. Впоследствие Сабаленка на два пъти беше покрай това да дублира преднината си в резултата, като безспорно игровото предимство беше на нейна страна, само че въпреки всичко американката сподели на какво е способна и поддържаше позицията си на корта. В последна сметка това се оказа незадоволително на Коко да реализира освен това в откриващия сет, който беларуската изигра като по учебник и справедливо го причисли към актива си.

Във втората част станахме очевидци на цялостния искра в репертоара на международната номер 2, която доминираше във всяко едно отношение и експлоатираше плитките топки на съперничката си, трансформирайки ги в уинъри. Безупречността в разиграванията, постоянно завършващи с печеливша композиция на носителката на трофея от Аустрелиън Оупън, съпроводена от същинска лекция на тематика сервис означаваше поредност от шест безответни гейма на сметката на Сабаленка, която " върза геврек " на международната номер 6 и даде сериозна поръчка за спечелването на купата в Индиън Уелс.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР